GIGABYTE Anunţă concursul de overclocking H55 Mini-ITX pe HWBOT
Înapoi la noţiunile de bază, H55N-USB3 te provoacă la overclocking
Aug 02, 2010

Bucureşti, România – 05 August 2010 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază, plăci video şi alte soluţii hardware pentru computer lansează o nouă competiţie de overclocking pe HWBOT.org cu numele de ”Concursul H55 Mini-ITX”.

Cu privirea înapoi la începuturile overclokingului, GIGABYTE şi HWBOT s-au gândit ca este o periodă propice pentru un concurs centrat în jurul bazelor overclokingului . Aşa că, în luna August, arată-ne cat de mult îţi poţi impinge placa de bază GA-H55N-USB3 şi publică scorul tău de SuperPi 32M pe HWBOT. Deoarece nu toată lumea are acces la azot lichid, am împărţit concursul în 2 categorii; Categoria 1- am limitat frecvenţa procesorului la 4000 MHz, şi Categoria 2- fara limită de frecvenţă a procesorului.

Deoarece majoritatea practică acest sport din pasiune pentru overclocking, nu pentru premii, am decis să nu anunţăm nici un premiu. Asta nu înseamnă că la sfârşitul competiţiei nu vor fi premii pentru câştigători, dar pentru adevăraţii overclockeri purişti,acet lucru vă oferă şansa de a dovedi comunităţii că participaţi din plăcere (şi poate pentru dreptul de a vă lauda).

De asemenea suntem interesaţi să aflăm cine este favoritul fanilor, aşa că votaţi prin sistemul de vot HWBOT(s-ar putea sa fie chiar un premiu la tombolă, pentru cei care votează). Baftă tuturor şi distracţie plăcută!

Pentru mai multe detalii referitoare la “Concursul H55 Mini-ITX” vă rugăm sa vizitaţi:http://hwbot.org/competition/gbt_h55_mitx.

Placa de bază GIGABYTE H55N-USB3 este unică, deoarece este singura placă de bază Mini-ITX cu chipset Intel H55 ce este dotată cu tehnologia de generaţie următoare USB 3.0.Pentru mai multe detalii despre placa de bază GIGABYTE GA-H55N-USB3 vă rugăm să vizitaţi: http://www.gigabyte.com/MicroSite/238/index.htm.

Răspândeşte ştirile prin Facebook şi Twitter

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}