Placa de bază GIGABYTE GA-P55A-UD4P USB 3.0 validează cea mai rapidă memorie din lume
Intel certifică memoria Kingston HyperX cu un uimitor clock de 2400Mhz
Mar 16, 2010
Bucureşti, România – 18 Martie 2010 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază, plăci video şi alte soluţii hardware pentru computere anunţă azi că placa de bază GIGABYTE GA-P55A-UD4P a fost folosită de Intel şi Kingston® Technology Company, Inc. pentru a certifica cea mai rapidă memorie din lume, kit-ul dual-channel DDR3 Kingston HyperX® (Kingston® part#: KHX2400C9D3T1K2/4GX) ce a rulat la 2400MHz

"Design-ul extraordinar al platformei P55 de la GIGABYTE a permis deja overclockerilor de top din întreaga lume să doboare mai multe recorduri de overclocking,” a comentat Tim Handley, Deputy Director al Departamentului de Marketing Plăci de Bază de la GIGABYTE Technology Co. Ltd. “Ne aşteptăm ca tot mai multe recorduri de overclocking să fie doborâte cu această combinaţie formidabilă reprezentată de cea mai rapidă memorie Kingston HyperX din lume certificată de Intel împreună cu o placă de bază GIGABYTE P55."

"Fabricarea memoriei Kingston 2400MHz DDR HyperX şi obţinerea validării Intel XMP drept cea mai rapidă memorie din lume reprezintă o realizare extraordinară," a spus Mark Tekunoff, senior technology manager, Kingston. "Am reuşit să obţinem acest rezultat important folosind placa de bază de top pentru gaming, GIGABYTE GA-P55A-UD4P. Împreună cu parteneri extraordinari precum GIGABYTE, Kingston va continua să împingă frecvenţele memoriilor de gaming şi entuziast la extrem."

Certificarea Intel este postată la:
http://www.intel.com/en_US/Assets/PDF/prodspec/ww09-2010-XMP-self-cert_Core-i7-BlueBadge.pdf
Pentru mai multe detalii despre capabilităţile extreme de overclocking ale plăcilor de bază GIGABYTE P55, vizitaţi:
http://www.gigabyte.co.id/MicroSite/71/tech_090908_p55_record.htm
{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}