GIGABYTE lansează seria de plăci de bază H55 şi H57 cu USB 3.0 şi interfaţă DisplayPort
Transfer SuperSpeed al datelor şi calitate video excelentă pentru o platformă multimedia high definition excepţională
Jan 07, 2010

București, România, 8 Ianuarie 2010 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază, plăci video şi alte soluţii hardware pentru computere lansează cea mai nouă generaţie de plăci de bază, seria H55/H57, construite cu chipset-urile Intel® H55 şi Intel® H57. Astfel se întăreşte succesul design-ului GIGABYTE Ultra Durable™ 3 cu PCB de cupru de 2oz şi se oferă facilităţi de top cum ar fi uneltele inovatoare Smart6™ pentru managementul PC, utilitarele de economisire de energie Dynamic Energy Saver™ 2, DualBIOS™ şi suport pentru Energy Using Products Directive (EuP), pentru o platforma multimedia puternică dar şi eficientă energetic.

"GIGABYTE conduce din nou în industria plăcilor de bază şi ridică din nou ştacheta standardelor prin oferirea de viteze mărite de transfer al datelor şi capabilităţi de playback video excelente pentru echipamentele HD multimedia home entertainment,” a comentat Tim Handley, Deputy Director al Departamentului de Marketing Plăci de Bază de la GIGABYTE Technology Co. Ltd. “Prin oferirea noilor generaţii de capabilităţi de stocare ce includ USB 3.0* şi conectivitatea digitală de înaltă performanţă DisplayPort* , cât şi caracteristica unică GIGABYTE 3x USB Power Boost, plăcile de bază GIGABYTE GA-H57M-USB3 şi GA-H55M-USB3  reprezintă o soluţie excelentă pentru utilizatorii ce doresc cel mai bun sistem multimedia."

Oferind suport pentru cele mai noi procesoare Intel® Core™ i3 şi Core™i5 pe socket LGA 1156 cu controller integrat de grafică şi memorie DDR3 (nume de cod Clarkdale), seria de plăci de bază GIGABYTE H55/H57 oferă un playback excepţional de conţinut high definition ce nu putea fi obtinut de soluţiile grafice integrate anterioare. Pentru a avea certitudinea că utilizatorii au cele mai noi opţiuni de conectivitate, seria GIGABYTE H55/H57 suportă o gama largă de interfeţe de afişare ce includ VGA, DVI, HDMI şi DisplayPort. Pentru cei ce doresc să împingă performanţele grafice la nivele şi mai înalte, seria GIGABYTE H55/H57 permite overclocking-ul frecvenţei nucleului GPU pentru o creştere a performanţelor de până la 13%.

Suport USB 3.0  
Plăcile de bază GIGABYTE GA-H55M-USB3 şi GA-H57M-USB3 sunt dotate cu noua generație de interfețe SuperSpeed USB 3.0 de la NEC prin controllerul uPD720200 host. Având rate de transfer de până la 5 Gbps, utilizatorii beneficiază de o creștere de 10x a vitezei de transfer a datelor față de USB 2.0. În plus, compatibilitatea cu USB 2.0 asigură utilizarea pe termen lung a echipamentelor USB 2.0 existente. Tehnologia onboard NEC SuperSpeed USB 3.0 oferă un nou management al energiei ce include o creștere a puterii maxime pe bus și a curentului necesar echipamentelor cu un consum ridicat de energie.
   
3x USB Power Boost  
Plăcile de bază GIGABYTE GA-H55M-USB3 şi GA-H57M-USB3 oferă o creștere de putere de 3x pe porturile USB, acest lucru însemnând o compatibilitate crescută și mai multă energie pentru echipamentele USB. Design-ul unic al alimentării pe USB de la GIGABYTE regularizează eficient tensiunea de ieșire pe toată plaja de tensiuni, ceea ce crește compatibilitatea cu echipamentele USB. În plus, siguranțele dedicate cu rezistență scăzută asigură căderi mai mici de tensiune și oferă energie mai stabilă și mai multă.
   
Suport Display Port  
Plăcile de bază GIGABYTE GA-H57M-USB3, GA-H55M-USB3 and GA-H55M-UD2H sunt dotate cu noua generaţie de interfeţe DisplayPort de afişare grafica cu o lăţime de bandă de până la 10.8 Gbps prin cablurile standard, oferind miliarde de culori, permiţând cele mai rapide rate de reîmprospătare şi cele mai bune adâncimi de culoare.
   
DualBIOS™ - Protecţie Patentată Dual Hardware BIOS
DualBIOS™ este o tehnologie patentată de GIGABYTE, ce se bazează pe 2 ROM-uri BIOS fizice integrate ce permit recuperarea rapidă și ușoară în cazul căderilor BIOS datorate virușilor sau update-ului defectuos.
   
Smart6™ – Un sistem inteligent al managementului PC
GIGABYTE Smart 6™ este construit în ideea de a fi prietenos și oferă o combinație de 6 utilitare software pentru un management mai ușor și mai inteligent al PC-ului. Smart 6TM permite creșterea performanțelor sistemului, reduce timpul de boot, oferă o platformă mai sigură și reface setările anterioare ale sistemului cu un singur click de mouse.
 


Plăcile de bază GIGABYTE H55/H57 disponibile:

Platformă Intel
Chipset

Model

H55

GA-H55M-USB3

GA-H55M-UD2H

GA-H55M-S2H

GA-H55-UD3H

H57

GA-H57M-USB3

*Caracteristicile disponibile variază în funcţie de model. Vă rugăm vizitaţi website-ul GIGABYTE pentru a vedea o listă completă a caracteristicilor fiecărui model de placă de bază.

Pentru mai multe informaţii despre seria de plăci de bază GIGABYTE H57/H55, vă rugăm să vizitaţi website-ul GIGABYTE la: http://www.gigabyte.com.ro/MicroSite/105/default.htm

 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}