GIGABYTE şi Futuremark găzduiesc competiţiile P55 OverclocKing Challenge şi 10K Challenge
Premiile vor fi acordate pe mai multe categorii de GIGABYTE, Antec, Kingmax, GlacialTech şi Enermax
Nov 11, 2009
Bucureşti, România, 11 Noiembrie 2009 – GIGABYTE Technology CO., LTD., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă două noi provocări pentru overclockerii PC de pretutindeni. Folosind o placă de bază GIGABYTE P55 şi un procesor Intel Core™ i5 sau i7, utilizatori din toată lumea vor concura pentru titlul general “OverclocKing”. Primele 3 scoruri generale 3DMark 06 din lume obţinute pe o placă de bază GIGABYTE P55 vor primi titlul OverclocKing, împreună cu premii hardware interesante de la GIGABYTE, Antec, Kingmax, GlacialTech şi Enermax. De asemenea va avea loc o tombolă pentru concurenţii participanţi la competiţia OverclocKing, iar câştigătorii vor primi o placă de bază GIGABYTE.

În plus, anul acesta va avea loc o nouă competiţie denumită 3DMark 10K Challenge. Această competiţie specială este deschisă oricărui utilizator ce foloseşte o placă de bază cu chipset Intel. Primii 3 competitori ce trimit un scor 3DMark de exact 10,000 vor primi hardware de la GIGABYTE, Antec, Kingmax, GlacialTech şi Enermax. Concurenţii pot folosi ORICE versiune de 3Dmark pentru a participa. Chiar daca nu vor fi primii 3, concurenţii ce trimit scorul de 10K vor fi înscrişi automat pentru tombola de la finalul competiţiei pentru a putea câştiga una dintre noile plăci de bază GIGABYTE.

"GIGABYTE anunţă cu bucurie parteneriatul cu Futuremark pentru al 2-lea concurs anual OverclocKing.” A comentat Tony Liao, Vice Preşedinte Asociat al GIGABYTE TECHNOLOGY CO., LTD. “Chiar dacă P55 este considerată o platformă mainstream, overclockerii din întreaga lume au reuşit să doboare câteva recorduri mondiale de overclocking folosind plăcile de bază GIGABYTE P55, astfel încât aşteptăm cu nerăbdare să vedem cine va primi în acest an titlul de OvercloKing."

"Overclocking creşte permanent în popularitate şi în medie vedem un nou rezultat de benchmark trimis în baza noastră de date la fiecare 4 secunde. Această competiţie mondială are 2 categorii, noul 3DMark 10K Challenge cât şi clasicul scor maxim general. Am fi surprinşi dacă nu s-ar doborî recorduri folosind cele mai noi plăci de bază P55,” a spus Jukka Mäkinen, Vice Preşedinte Products and Services la Futuremark.

Premiile pentru scorul maxim general şi 10K Challenge includ o placă de bază GIGABYTE GA-P55A-UD6 şi o placă video GIGABYTE GV-N26SO-896I, o carcasă de gaming Antec Twelve Hundred şi o sursă TruePower Quattro TPQ-1200 Watt, module de memorie “KINGMAX” DDR3 2200 Dual Channel Overclock, GlacialTech X-wing Cooling Pad şi (2) ventilatoare Enermax 12cm Apollish.

Toţi participanţii care se înscriu şi postează un scor 3DMark de exact 10K (10,000) vor primi o copie a noului joc zero gravity multi-player first person shooter Shattered Horizon™ pentru PC de la Futuremark (premii pentru primii 200 participanţi cu scor de 10K). În plus, oricine postează un scor pentru 10K Challenge va fi înscris automat pentru tombola ce se va ţine zilnic, câştigătorii primind o copie a jocului Shattered Horizon (vor fi anunţaţi 30 de câştigători).
http://www.gametrailers.com/video/raid-on-shattered-horizon/57737
http://www.shatteredhorizon.com

Competiţia va avea loc între 1 Noiembrie şi 30 Noiembrie. Pentru mai multe detalii despre competiţie şi cum vă puteţi înscrie, accesaţi linkurile:
http://www.futuremark.com/community/competitions/gigabyteoverclocking/
Twitter: http://twitter.com/yougamergirl

Despre 3DMark063DMark06 este un program de benchmark de la Futuremark ce măsoară capabilităţile unui PC pentru jocurile 3D. 3DMark a fost downloadat de peste 45 de milioane de ori. 3DMark06 este la ora actuală cel mai popular benchmark şi poate fi downloadat gratuit de pe website-ul Futuremark:
http://www.futuremark.com/benchmarks/
{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}