GIGABYTE anunta certificarea primei placi de baza Intel Thunderbolt™ 3 cu Chipset Intel C236
Performanta extrema e acum egalata de viteza extrema oferita de Thunderbolt
Mar 28, 2016

Bucuresti, Romania, 28 Martie, 2016– GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, unul dintre principalii producatori de placi de baza si placi video, anunta ca suportul pentru Intel® Thunderbolt™ 3 se extinde prin ceritificarea placii de baza GIGABYTE GA-X170-EXTREME ECC.
 
Placa de baza GIGABYTE GA-X170-EXTREME ECC este prima bord C236 chipset din lume pentru a primi Thunderbolt ™ 3 de certificare de la Intel, care sa permita suport complet pentru cel mai rapid protocolul de conectivitate de pe planetă. Compatibil cu procesor Intel Xeon E3-1200 v5 și DDR4 ECC (cod de corectare a erorilor) de memorie, placa de baza GA-X170-EXTREME ECC are ceea ce profesioniștii au nevoie să facă cel mai bine munca lor. Adăugarea de Thunderbolt ™ 3 face ca placa de baza definit un must-have pentru orice sistem desktop high-end..
 
Realizat de propriul Thunderbolt Intel ™ 3 controler, noul Thunderbolt ™ 3 de protocol, care este disponibil de peste un conector ™ tip C USB de pe partea din spate I / O selectați plăcile de bază GIGABYTE, inclusiv GA-X170-EXTREME ECC, aduce o fără precedent unică lățime de bandă de până la fire 40 Gb / s - de două ori mai mult decât generația anterioară!
 


Thunderbolt ™ 3 prin USB tip C ™ acceptă DisplayPort 1.2, care este capabil de a conduce un ecran de rezolutie 4K la 60 FPS, și industrie prima revoluționare caracteristici, cum ar fi livrarea de energie de până la 36W, precum și capacitatea de a daisy-lanț de sus la 6 dispozitive per port USB tip C.
 


SSuport pentru Thunderbolt ™ 3 de pe placa de baza GA-X170-EXTREME ECC, o premieră pentru chipset-ul C236, înseamnă că profesioniștii nu mai sunt constrânși de strangulare de lățime de bandă. Cu capacitatea de a transfera fișiere de dimensiuni foarte mari - cum ar fi prime video de 4K - într-un mod de secunde, profesioniști petrec mai puțin timp de așteptare și mai mult timp crearea.


Pentru mai multe informatii despre Thunderbolt™ 3:
https://thunderbolttechnology.net/
 
Pentru mai multe informatii despre lansarea placii de baza GA-X170-EXTREME ECC:
http://www.gigabyte.com/press-center/news-page.aspx?nid=1409
 
 Pentru mai multe informatii despre GIGABYTE:
http://www.gigabyte.com/
 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}