GIGABYTE începe Computex 2014 cu un record mondial şi parada de Cosplay G1 Gaming
Conferinţa de presă GIGABYTE debutează cu parada de Cosplay G1 Gaming şi cu lansarea noii plăci de bază ediţie limitată, Z97X-SOC FORCE LN2, ce a doborât recordul mondial de frevenţă a memoriilor, reuşind 4.5GHz cu memorii HyperX produse de Kingston Technology.
Jun 03, 2014

Bucureşti, România, 4 Iunie, 2014 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, a găzduit o conferinţă de presă, în parteneriat cu Intel, pentru a prezenta noile plăci de bază din seria 9. Conferinţa s-a desfăşurat la Brown Sugar jazz bar în Taipei, Taiwan, iar GIGABYTE a avut multe suprize ce au ţinut publicul în picioare, cum ar fi discursurile din partea Intel şi GIGABYTE, sesiune de jocuri, paradă de cosplay cu tematica LOL şi o demonstraţie de overclocking ce a obţinut un record mondial.
 
Câteva cuvinte din partea Intel şi GIGABYTE
Evenimentul a început cu discursul de bun venit al domnului Henry Kao, Vicepreşedinteal GIGABYTE Motherboard Business Unit, care apoi a prezentat poziţia din piaţă a GIGABYTE şi strânsa colaborare cu Intel ce a contribuit la succesul de care GIGABYTE se bucură astăzi. Următorul invitat VIP GIGABYTE, Lisa Graff, Vicepreşedinte Intel PC Client Group şi General Manager Desktop Client Group, a prezentat cele mai recente inovaţii intel, inclusiv noile procesoare Haswell-E şi Broadwell şi a menţionat cât de importanta este relaţia cu GIGABYTE pentru a implementa un design cât mai aproape de cerinţele pieţei în viitoarele procesoare şi chipseturi.
 
Seria 9 de plăci de bază şi noua ediţie limitată
A urmat Colin Brix, Marketing Director al GIGABYTE Motherboard Business Unit, care a prezentat pe larg noua serie de plăci de bază GIGABYTE bazate pe chipsetIntel® Z97/H97 ce asigură suport pentru a 4-a şi a 5-a generaţie de procesoare Intel® Core™.
 
Record mondial de Overclocking
După discursurile de început, presa şi partenerii au putut sa i se alăture lui HiCookie, GIGABYTE Overclocking Evangelist,care a lansat Z97X-SOC FORCE LN2. Aceasta esteo placă de bază, ediţie limitată, proiectată special pentru a zdrobi recordurile mondiale de memorie. Construită special pentru 2 DIMM-uri şi slot-uri poziţionate foarte aproape de procesor,HiCookie a oferit o demonstraţie pas cu pas prezentând cît de uşor este să obţii performanţe în overclocking cu placa de bazăZ97X-SOC FORCE LN2. Apoi a stabilit noul record mondial de frecvenţă a memoriilor 4.5 GHz, folosind memorii HyperX Predator de la Kingston Technology.
 
"Suntem foarte mândri să stabilim un nou record mondial alături de GIGABYTE, acesta întăreşte poziţia Kingston ca lider de piaţă şi dovedeşte înalta performanţă şi fiabilitate a memoriilor HyperX " a declarat Annie Leung, marketing manager, HyperX.
 

Recordul mondial

Frecvenţa memoriilor – DDR3 SDRAM

  • Scor: 4.5 GHz
  • Placă de bază: GIGABYE Z97X-SOC Force LN2
  • CPU: Intel Core i7 4770K
  • Memorie: Kingston HyperX Predator DDR3 SDRAM

 

 
Galeria foto a evenimentului

 

Pentru mai multe informaţii despre plăcile de bază GIGABYTE Seria 9 sau despre nou lansata GIGABYTE Z97X-SOC FORCE LN2, vă rugăm vizitaţi:
http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=5086#ov
 
Pentru a afla mai multe despre GIGABYTE:
http://www.gigabyte.com.ro/

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}