GIGABYTE lansează placa de bază G1.Sniper Z87 la Blizzcon 2013
Ca sponsor oficial al Blizzcon 2013, GIGABYTE dezvăluie cea mai nouă placă de bază de gaming din seria G1.Killer
Nov 08, 2013

Bucureşti, România, 8 Noiembrie, 2013 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă lansarea celei mai noi plăci de bază de gaming, GIGABYTE G1.Sniper Z87 la Blizzcon 2013, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din SUA. GIGABYTE G1.Sniper Z87 combină tehnologia AMP-UP Audio NPu-ul Killer™ E2200, componente placate cu aur, performanţă extremă şi un aspect ucigător.
 
”Noua G1.Sniper Z87 are gamingul integrat în PCB şi reprezintă alegerea ideală pentru orice entuziast de gaming ,” a comentat Kao, Vice Preşedinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit. “Este fantastic sa fi sponsor exclusiv al plăcilor de bază la Blizzcon 2013, şi de asemeni sa avem ocazia de a etala cea mai nouă platformă de gaming în faţa miilor de gameri adevăraţi.”
 
GIGABYTE G1.Sniper Z87
Cea mai nouă placă de bază de gaming din seria GIGABYTE G1-Killer , G1.Sniper Z87 este dotată cu o serie de caracteristici ce fac din ea alegerea unui campion în arena de gaming".
 
GIGABYTE AMP-UP Audio: Redefineşte sunetul plăcii de bază
Placa de bază G1.Sniper Z87 beneficiază de o varietate de caracteristici şi tehnologii unice proiectate  să ofere gamerilor control aprofundat asupra sunetului, un aspect important al experienţei moderne de gaming.
 
Exclusiv: OP-AMP Interschimbabil

Plăcile de bază GIGABYTE G1-Killer sunt primele din lume ce oferă un socket OP-Amp integrat, permiţând entuziaştilor să schimbe amplificatorul operaţional inclus, cu cel preferat, dintr-o varietate de amplificatoare operaţionale ce este disponibilă pe piaţă.Plăcile de bază GIGABYTE G1-Killer au în pachet un kit de amplificatoare pentru upgrade ce conţine două amplificatoare operaţionale specializate şi un extracor de IC-uri pentru o instalare uşoară. Se pot achiziţiona amplificatoare adiţionale pentru a extinde capablităţile audio.
 
USB DAC-UP
Oferind un port USB 2.0 placat cu aur, GIGABYTE USB DAC-UP oferă current fară zgomot convertoarelor analog-digital. DAC-urile sunt pot fi sensibile la fluctuaţiile de current de la alte port-uri USB, de aceea GIGABYTE USB DAC-UP beneficiază de avantajul unei surse de curent izolate ce reduce fluctuaţiile oferind cea mai bună experienţă audio posibilă.

 

 

Gain Boost
Pentru a optimiza experienţa audio oferită de către OP-Amp, plăcile de bază GIGABYTE oferă şi comutatoare integrate pentru Gain Boost, ce oferă opţiuni de amplificare de 2.5x şi 6x în funcţie de echipamentele de redare disponibilie. Majoritatea OP-Amp-urilor sunt capabile să ofere ieşire audio high-gain ideală pentru căşti şi boxe cu impedanţă mare.

 
Creative Sound Core3D™

Placa de bază GIGABYTE G1.Sniper Z87 oferă un procesor audio dedicat Creative Sound Core3D™, ce beneficiază de tehnologii audio de vârf, de cea mai nouă suită software SoundBlaster şi oferă performanţe de înaltă calitate.
 


Audio Noise Guard  

Pentru a proteja şi izola fidelitatea procesosorului audio Creative Sound Core3D™ şi a amplificatorului operaţional integrat de interferenţe electrostatice (ESD), plăca de bază GIGABYTE G1.Sniper Z87 este dotată cu protecţie ce separă componentele audio de potenţialele poluări ESD la nivel de PCB. O iluminare cu LED arată cum sunt separate circuitele.
 
Nichicon Pro Audio Caps
Placa de bază GIGABYTE G1.Sniper Z87 foloseşte condensatori audio de top de la Nichicon pe circuitul fiecărui canal. Aceşti condensatori audio profesionali oferă cea mai înaltă rezoluţie audio pentru a crea o experienţă cu adevărat HI-FI

.
 
Hardware placat cu aur


Placa de bază GIGABYTE G1.Sniper Z87 foloseşte componente placate cu aur pentru  conectivitate îmbunătăţită şi longevitate pentru portul USB DAC-UP şi toţi conectorii audio. Aurul beneficiază de conductivitate sporită şi nu se uzează în urma utilizării pe termen lung. Procesorul audio Sound Core3D™ este de asemenea acoperit de un scut placat cu aur, ce elimină interferenţele electrostatice.


Pentru mai multe informaţăă despre placa de bază GIGABYTE G1.Sniper Z87, vă rugăm vizitaţi:
http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=4802#ov
 
Pentru mai multe informaţii despre seria de plăci de bază de gaming GIGABYTE G1-Killer, vă rugăm vizitaţi:
http://www.gigabyte.com.ro/MicroSite/335/gaming.html

 

 

 

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}