Placa de bază GIGABYTE G1.Assassin câştigă trofeul ‘Best Choice Award’ la Computex 2011
G1.Assassin este premiată la Computex 2011
May 24, 2011


 

Bucureşti, România – 25 Mai 2011 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, unul din principalii producători de plăci de bază şi plăci video, anunţă că placa de bază G1. Assassin a primit prestigiosul trofeu ‘Best Choice’ din partea Taipei Computer Association (TCA), organizatorul Computex 2011. Acest premiu soseşte pe fondul recentului trofeu ‘Design and Innovation’ primit la începutul acestei luni, astfel încât GIGABYTE G1. Assassin îşi consolidează statutul de cea mai bună placă de bază pentru gaming de top din lume.
 
“A
fi lider de necontestat în industrie înseamnă să îţi asumi riscuri pentru a inova acolo unde alţii se mulţumesc doar să urmeze exemple”, a comentatRichard Chen, Vice Preşedinte al Worldwide Sales and Marketing la GIGABYTE.“Acest premiu foarte dorit venit din partea TCA pune în lumină din nou eforturile pe care le facem constant pentru a împinge barierele inovaţiilor pentru plăcile de bază, adresându-ne unei nişe de piaţă care credem că a fost mai putin accesată.”


GIGABYTE G1.Assassin: înarmează-te

Beneficiind de soluţii onboard de top de la vendori puternici de pe piaţă cum ar fi Creative şi Bigfoot Networks, cât şi de câteva caracteristici noi şi exclusive de la GIGABYTE, placa de bază G1.Assassin este diferită de orice alta placă de bază de gaming de pe piață. Prin suportul multi-GPU, on-board audio dedicat şi reţelistică de top, GIGABYTE a adus niște arme puternice la petrecere, așadar soldați, încărcați armele și fiti gata să porniți distrugerea în masă în jocuri.
 

Super Sight: Suport 4-way CrossFireX™ şi 3-way SLI™









GIGABYTE
a echipat placa de bază G1. Assassin pentru a putea oferi cea mai bună flexibilitate şi posibilitate de upgrade pentru grafică, cu suport pentru multiple GPU ce include 4-way CrossFireX™ şi 3-SLI™ pentru obţinerea unui maxim de FPS (Frames Per Second - cadre pe secundă).
 

Super Hearing: Onboard Creative Soundblaster X-Fi Digital Audio Processor

Placa de bază GIGABYTE G1. Assassin este una dintre puţinele plăci de bază de gaming din lume dotate onboard cu procesorul de top de la Creative Soundblaster Digital Audio Processor (20K2) cu tehnologii X-Fi Xtreme Fidelity® şi EAX® Advanced HD™ 5.0, ce permit ca sunetele din jocuri să se audă ca în lumea reală.
 

Super Speed: Platformă de Networking pentru Gaming Bigfoot Networks Killer™ E2100
P
laca de bază G1. Assassin implementează platforma Bigfoot Networks Killer™ E2100 Game Networking Platform direct onboard, prin utilizarea unei combinaţii unice dintre o Unitate de Procesare de Reţea (Network Processing Unit - NPU) şi tehnologia exclusivă Game Networking DNA™. Astfel se oferă gamerilor cea mai buna experienţă de gaming online posibilă, prin ocolirea Windows Network Stack, oferind astfel beneficii imense de viteză ce vă permit să vă mişcaţi mai rapid, să trageţi mai repede şi să câştigaţi mai iute.
 





Super Shield:
Design militar al sistemului de răcire
Placa de bază GIGABYTE G1.Assassin vine cu un sistem de răcire complet nou ce a fost proiectat să fie tot atât de letal pe cât arată. Prin răspândirea efectivă a căldurii din zonele critice ale plăcii de baza cum ar fi zona CPU VRM şi prin disiparea sa rapidă, placa de bază GIGABYTE G1.Assassin rămâne rece chiar dacă bătălia se încinge.
 


P
entru a afla mai multe detalii despre placa de bază G1. Assassin şi despre celelalte plăci de bază din seria G1-Killer, vizitaţi: http://www.gigabyte.com.ro/MicroSite/259/index.html

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}