GIGABYTE Presenteert met Trots tijdens ISC High Performance 2024
Haar Nieuwe Service - GIGA POD - een Schaalbare, Kant-en-klare AI Supercomputing Oplossing
May 13, 2024

13 mei 2024 – GIGABYTE Technology (TWSE: 2376) en Giga Computing, een dochteronderneming van GIGABYTE en een toonaangevende speler in de enterprise oplossingen, kondigden vandaag hun deelname aan ISC 2024 (12-16 mei) aan. Op stand #H20 van GIGABYTE staat een nieuwe rack-scale oplossing, GIGA POD, een baanbrekende AI-supercomputing-infrastructuur ontworpen om innovaties in enterprise AI te versnellen.

GIGABYTE heeft een cruciale rol gespeeld om technologieleiders een robuuste supercomputing-infrastructuur te bieden gehuisvest in krachtige GIGABYTE GPU-servers. Deze servers, gebruikmakend van x86-processors, herbergen NVIDIA HGX™ H100 door acht H100 GPU's te integreren, waardoor ongeëvenaarde verwerkingskracht voor AI-workloads wordt benut.

GIGA POD is een kant-en-klare service ontworpen om het creëren van AI-supercomputing-clusters te stroomlijnen. Met professionele assistentie kunnen organisaties moeiteloos een samenhangende eenheid van racks creëren die met elkaar verbonden zijn om een krachtige rekeneenheid te vormen. Dit AI-ecosysteem platform gedijt met parallelle verwerking, mogelijk gemaakt door de razendsnelle communicatie die mogelijk is gemaakt door NVIDIA NVLink™.

Belangrijke kenmerken van GIGA POD zijn onder andere:

  • Industriële Connecties: GIGABYTE onderhoudt nauwe samenwerkingen met industriële giganten zoals AMD, Intel en NVIDIA. Dit zorgt voor een snelle respons op klantvereisten en tijdlijnen, waarbij de tijdige levering van geavanceerde oplossingen wordt gegarandeerd.
  • Diepgang in Portfolio: GIGABYTE heeft een uitgebreid portfolio van servers, waaronder GPU, Compute, Storage en High-density oplossingen. Met tal van SKU's op maat gemaakt voor diverse enterprise toepassingen, biedt GIGABYTE ongeëvenaarde veelzijdigheid om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.
  • Op- of Afschalen: GIGA POD is ontworpen voor schaalbaarheid, waardoor organisaties moeiteloos computing middelen kunnen opschalen zoals nodig is. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe nodes of processoren, GIGA POD maakt naadloze integratie mogelijk, met optimale prestaties en efficiëntie.
  • Hoge Prestaties: De servers en rack ontwerpen van GIGABYTE zijn ontworpen voor optimale prestaties, van enkele GPU-servers tot hele clusters. Optionele vloeistofkoeling verbetert verder de prestaties, waardoor maximale efficiëntie wordt gegarandeerd, zelfs onder veeleisende workloads.
  • Ervaren: Met een bewezen staat van dienst in het implementeren van grote GPU-clusters, brengt GIGABYTE een schat aan ervaring naar elk project. Ons deskundige team staat klaar om klanten door het implementatieproces te leiden, met persoonlijke tijdlijnen en ondersteuning om aan hun specifieke eisen te voldoen.
  • Bewezen Succesverhaal: In 2021 sloot Taiga Cloud, Europa's eerste en grootste toegewijde Generatieve AI Cloud Service Provider, een partnerschap met GIGABYTE om zijn eerste AI-cluster te bouwen, aangedreven door NVIDIA HGX™ A100. Tegen het vierde kwartaal van 2023 leidden Taiga Cloud en GIGABYTE Europa in het implementeren van NVIDIA HGX™ H100-clusters. Deze samenwerking heeft de capaciteit van Taiga Cloud verhoogd om flexibele, veilige en conforme schone energie rekenkracht te leveren, waardoor Generatieve AI-innovaties in heel Europa worden gestimuleerd.

GIGABYTE's nieuwe rack-scale service stopt hier niet. De basis is gelegd om ook de infrastructuur van GIGA POD te ondersteunen en te ontwerpen rond de AMD Instinct™ MI300X Accelerator met AMD Infinity Fabric™. Dit moederbord platform herbergt acht AMD MI300X GPU's en 1,5 TB HBM3-geheugen, waardoor het meer dan in staat is om veeleisende HPC- en AI-workloads aan te kunnen, vooral AI-inferentie.

GIGABYTE toont veel meer omdat innovaties een koele oplossing vereisen. Om de uitdaging van het stijgende stroomverbruik in datacenters van vandaag aan te pakken, zijn geavanceerde koel ontwerpen nodig met de voordelen van grotere operationele stabiliteit en verbeterde PUE (Power Usage Effectiveness). GIGABYTE heeft lucht-, vloeistof- en immersie koeloplossingen die klaar zijn voor implementatie om te passen bij verschillende IT-strategieën en infrastructuren.

GIGABYTE's Geavanceerde Koeloplossingen maken gebruik van innovatieve ontwerpen en geavanceerde materialen om prestaties en efficiëntie opnieuw te definiëren in computing. Door thermisch beheer te optimaliseren, verbeteren deze oplossingen de systeemstabiliteit en levensduur, waardoor topprestaties zelfs onder de meest veeleisende workloads worden gegarandeerd.

De ISC Student Cluster Competition 2024:
Dit jaar is de 13e editie van de wedstrijd. Het doel is om STEM-universitaire studenten de kans te geven hun vaardigheden te tonen in HPC- en machine learning-toepassingen. Een team van de National Tsing Hua University in Taiwan, onder leiding van Prof. Zhou Zhiyuan, zal deelnemen met servers en hardware geleverd door GIGABYTE. Studenten kregen één G493-SB1 GPU-server met tien NVIDIA H100 PCIe GPU's en drie R183-S90-computerservers. De wedstrijd zal zijn voor studenten om hun software vaardigheden te gebruiken om de efficiëntie van de systemen te verbeteren onder bepaalde stroom beperkingen om de beste prestaties te behalen. Op basis van eerdere wedstrijden verwachten we dat ze het goed zullen doen bij ISC.

Blijf Koel, Power Up: Ervaar Innovatie in HPC- en AI-oplossingen op de GIGABYTE-stand #H20.

Om een vraag in te dienen: Neem contact op met Sales
Mediacontact: news@gigacomputing.com
Volg GIGABYTE op LinkedIn: https://linkedin.com/company/giga-computing
Volg GIGABYTE op Twitter: https://twitter.com/GigaComputing
Volg GIGABYTE op Facebook: https://facebook.com/gigabyteserver

Over Giga Computing
Giga Computing Technology is een innovator en leider in de markt voor Enterprise Computing. Als afsplitsing van GIGABYTE behouden we onze hardware-expertise op het gebied van productie en productontwerp, terwijl we als zelfstandig bedrijf meer kunnen investeren in onze kerncompetenties. Wij bieden een compleet productportfolio voor alle workloads van datacenter tot edge, inclusief traditionele en opkomende workloads in HPC en AI tot data analytics, 5G/edge, cloud computing en meer. Onze langdurige partnerschappen met belangrijke technologie leiders zorgen ervoor dat onze nieuwe producten de meest geavanceerde zijn en worden gelanceerd met nieuwe partner platforms. Onze systemen belichamen prestaties, veiligheid, schaalbaarheid en duurzaamheid. Ga voor meer informatie naar https://www.gigacomputing.com/ en word lid van onze nieuwsbrief.

{{AsideSubscribeInfo.buttonText}}