комфорт

Система охолодження WATERFORCE

AORUS пропонує універсальне рішення для охолодження всіх ключових компонентів графічної плати. В рамках запропонованої схеми організований ефективний тепловідвід із зони кристала ДП, відеопам'яті і силових компонентів підсистеми живлення, з метою забезпечити тривалий термін служби і стабільну роботу виробу в режимі Overclocking. Графічні плати AORUS, оснащені фірмовою системою охолодження WATERFORCE, - це гарантія чудової якості збірки та виключно висока продуктивність.

СТИЛЬ

Функція RGB Fusion 2.0

Можливість налаштування параметрів колірної схеми, 16,7 млн. колірних відтінків, численні світлові ефекти та можливість синхронізувати плату з іншими пристроями сімейства AORUS.

хвиля

RAINBOW LOOP

COLOR CYCLING

STATIC
Choose a color for static light

СПАЛАХ
Choose a color for flash effect

DOUBLE FLASH
Choose a color for double flash effect

PULSE
Choose a color to fade in and out

THREE-COLOR CYCLING

RAINBOW LOOP

COLOR SHIFT

GRADIENT

досконалість

гарантія

4-річна гарантія

Ми хочемо, щоб ви випробували найкращий сервіс, який ви коли-небудь мали. Ось чому, на додаток до нашої стандартної 3-річної гарантії, ми хочемо запропонувати вам додатковий 1 рік захисту відеокарти безкоштовно. Ви можете отримати 4-річну гарантію, зареєструвавшись на сайті протягом 30 днів після покупки.

Йди за AORUS

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО НАС

Секція портів введення / виводу: Інструкція по застосуванню

  • 1. Активний вихід відеопідсистеми визначається в момент старту ПК, виконувати будь-які додаткові налаштування не потрібно.

  • 2. Якщо одночасно задіяні всі роз'єми зони A1 та зони A2, пристрої підключені до роз'ємів зони A1 будуть не активні.

  • 3. Якщо виконано перепідключення графічної плати з роз'єму відеовиходу, розташованого в секції А1, на роз'єм відеовиходу, розташованого в секції A2 (або навпаки), для того, щоб зміни вступили в силу, необхідно перезавантажити ПК.

  • 4. Архітектура графічного процесора передбачає можливість виведення зображення одночасно на 4 дисплея.

* Всі зображення на цій сторінці представлені виключно у якості ілюстрацій.