GIGABYTE Özel Tasarımlı Soğutma Sistemi

GIGABYTE Özel tasarımlı soğutma sistemi, 90 mm'lik benzersiz bir blade fan, doğrudan dokunuşlu GPU ve 3B aktif fan işlevselliğine sahip 4 bakır kompozit ısı borusuyla birlikte düşük sıcaklıklarda daha yüksek performans için etkili bir ısı dağılımı kapasitesi sunar.

KÜÇÜK AMA MÜKEMMEL PERFORMANS BİR ARADA..

Küçük şasileri tercih eden ve güçlü performans bekleyen kullanıcılar için GIGABYTE, yeni 170mm uzunluktaki GeForce RTX ™ 2070 MINI ITX ekran kartıyla birlikte sunuyor. MINI ITX, oyunculara her oyunda en iyi deneyimi sunmak için güçlü GeForce RTX ™ 2070 grafik işlemeye sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda daha küçük boyutlu şasiye de kolayca monte ediliyor. Satın aldığınız kartın şasiye uymaması konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

EŞSİZ BIÇAK FANI

Hava akışı üçgen fan kenarı tarafından bölünür ve fan yüzeyindeki 3D şerit eğrisinden düzgün bir şekilde yönlendirilir ve hava akışını etkin bir şekilde artırır.

3D AKTİF FAN

3D Aktif Fan yarı-pasif soğutma sağlar ve GPU düşük güçte iken fanlar kapalı kalacaktır. Sistem hafif veya boştayken oyunseverlerin tam sessizlikte oyun oynamasını sağlar.

ISI BORUSU DOĞRUDAN TEMASI

Saf bakır ısı borusunun şekli, GPU ile doğrudan temas alanını en üst düzeye çıkarır ve ısı transferini artırır. Isı borusu ayrıca uygun soğutmayı sağlamak için büyük bir metal plaka temasından VRAM'ı da kaplar.

KOMPOSIT ISI BORULARI

Kompozit ısı boruları, soğutma kapasitesini artıran iki katı arayüz arasındaki ısı transferini verimli bir şekilde yönetmek için termal iletkenliği ve faz geçişini birleştirir.

GÜÇLÜ YAPI

Olağanüstü dayanıklılık ve overclock

Grafik kartı, MOSFET'in daha düşük sıcaklıkta çalışmasını sağlamak için 6 + 2 güç fazı tasarımını ve her bir MOSFET için aşırı sıcaklık koruma tasarımı ve yük dengelemesini, ayrıca mükemmel performans ve daha uzun bir sistem sağlamak için Ultra Durable sertifikalı bobinleri ve kapasitörlerini kullanır.

Korucu Metal Arka Panel

Metal arka plaka sadece estetik bir şekil sağlamakla kalmaz, aynı zamanda tam koruma sağlamak için grafik kartının yapısını da geliştirir.

TOPLAM KOMUT

Gerçek yazılım kullanıcı arayüzü ve işlevsellikler, cihaz modeline bağlıdır.

AORUS Engine

En yeni sezgisel arayüz, oyunun gereksinimlerine göre saat hızını, voltajı, fan performansını ve güç hedefini gerçek zamanlı olarak ayarlamanıza olanak tanır.

Download

* Bu sayfadaki tüm resimler sadece örnek içindir.