ULTIMÁTNA PLATFORMA PRE HRANIE NA PC

WINDFORCE 3X chladiaci systém

Chladiaci systém WINDFORCE 3X je vybavený troma kompozitnými medenými heat-pipe trubicami so špeciálne tenkou architektúrou, unikátnym dizajnom lopatiek ventilátora, čo spoločne prináša vynikajúci rozptyl tepla, vyšší výkon a lepšie prevádzkové vlastnosti..

WINDFORCE 3X ventilátory chladenia

Unikátny dizajn lopatiek ventilátora

Prietok vzduchu je rozdelený špeciálnou hranou lopatiek ventilátora, čím ho efektívne vylepšuje až o 23% v porovnaní s klasickým systémom ventilátorov.

3D aktívny ventilátor

Čiastočne pasívne ventilátory sú vypnuté, pokiaľ je zaťaženie GPU nízke, alebo je jeho teplota malá natoľko, že zvládne nenáročné hry.

WINDFORCE 3X chladiaci systém

Kompozitné hueat-pipe

Kompozitné heat-pipe kombinujú tepelnú vodivosť a fázový prechod pre efektívne riadenie prenosu tepla medzi dvoma pevnými rozhraniami, čo zvyšuje kapacitu chladenia o 29%.

Heat-pipe s priamym dotykom

Heta-pipe trubice z čistej medi sú tvarované pre dosiahnutie maximálnej plochy dotyku s GPU.

Prehľad

Výkon

Pretaktovanie jedným kliknutím

Kliknutím na nástroj AORUS Engine môžu hráči jednoducho naladiť kartu tak, aby vyhovovala ich požiadavkám na hranie hier bez toho, aby mali vedomosti o pretaktovaní, čo im ušetrí ručné nastavovanie.

Odolnosť

Smart Power LED indikátory

Budete vždy vedieť, keď sa napätie PCI-E stane nestabilné vďaka Smart power LED indikátorom.

Ultra Durable materiály

Táto grafická karta je navrhnutá s tlmivkami a kondenzátormi najvyššej kvality a prináša vynikajúci výkon a dlhú životnosť systému.

Navrhnuté pre pretaktovanie vďaka 6+1 fázovému napájaniu.

V porovnaní s referenčným dizajnom 6+1 fázového napájania na karte, MOSFET pracuje teraz pri nižších teplotách a poskytuje stabilnejší výstup napätia. (*Referenčná karta 3+1)

Intuitívna utilita

AORUS Engine

Špičkové intuitívne rozhranie umožňuje vyladenie rýchlostí jadra, napätia, výkonu ventilátora a výkonového cieľa v reálnom čase podľa vlastných požiadaviek na hranie hier. Na stiahnutie
(*Rozhranie a funkčnosť softvéru je závislá od konkrétneho modelu.)