WATERFORCE RASHLADNI SISTEM

GIGABYTE obezbeđuje sveobuhvatno rashladno rešenje za sve ključne komponente grafičke karte. Ne samo da brinemo o GPU, već i o VRAM i MOSFET-ovima, kako bismo osigurali stabilni rad pri overkloku i duži životni vek. AORUS garantuje da ova grafika sa WATERFORCE vodenim blokom ima izuzetan kvalitet i vrhunske performanse.

DIZAJN ZA OPTIMIZOVANO KRETANJE VODE

Optimizovani protok vode ubrzano sklanja toplotu sa velike metalne ploče bez ikakve buke, obezbeđujući udobno gejming iskustvo visokih performansi.

Sveobuhvatno hlađenje

Sa direktnim kontaktom sa GPU, VRAM i svim kritičnim komponentama, metalna ploča i vruća cev efikasno prenose toplotu do tečnosti.

Kompozitna vruća cev

Kompozitna vruća cev kombinuje termalnu provodljivost i faznu tranziciju kako bi efikasno upravljala prenosom toplote između dva čvrsta interfejsa čime se povećava kapacitet hlađenja.

KRUŽENJE
Glatko kruženje svih boja

KONZISTENTNO
Odaberite boju za jedno svetlo

BLIC
Odaberite boju za efekat blica

DUPLI BLIC
Odaberite boju za efekat duplog blica

DISANJE
Odaberite boju koja će se pojačavati i smanjivati

SNAŽNO NAPRAVLJENO

Ekstremna izdrživost i overklok

Grafička karta koristi bolje naponske faze kako bi omogućila MOSFET-ovima da rade na nižim temperaturama, i omogućavaju zaštitu od prekomerne temperature, kao i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, plus Ultra Durable sertifikovane prigušnice i kondenzatore, kako bi se obezbedile izuzetne performanse i duži životni vek sistema.

INDIKATORI NAPAJANJA

Pametni LED indikatori napajanja upozoravaju igrače kada bilo koje PCI-E napajanje nije normalno.

Uključeno svetlo:
Isključen naponski kabl

Isključeno svetlo:
Stabilno napajanje

Treperenje:
Nenormalno napajanje

NVIDIA NVLink™ podrška

Podrška za NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) tehnologiju, koja kombinuje dva identična GPU-a sa GeForce RTX™ NVLink mostićem, kako bi isporučila ultimativno iskustvou 4K ili VR gejmingu. Takođe možete podesiti svetlosne efekte na mostići preko AORUS endžina.

Prijateljski PCB dizajn

Potpuno automatizovani proizvodni proces osigurava vrhunski kvalitet ploče i eliminiše oštre izbočine zalemljenih konektora koje se mogu naći na površini konvencionalnih PCB-ova. Ovaj prijateljski dizajn sprečava da izgrebete ruke i nenamerno oštetite komponente tokom sklapanja mašine.

Zaštitna metalna ploča zadnje strane

Metalna zaštitna ploča ne samo da obezbeđuje estetski oblik, već pojačava strukturu grafičke karte kako bi se obezbedila kompletna zaštita.

4 GODINE GARANCIJE

Mi želimo da iskusite najbolju uslugu ikad. Zbog toga bismo, preko naše standardne 3-godišnje garancije, želeli bismo da vam besplatno ponudimo jednu dodatnu godinu zaštite vaše grafičke karte. Možete uživati u 4-godišnjoj garanciji registracijom na sajtu 30 dana nakon kupovine.

POTPUNO POD KONTROLOM

Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.