RASHLADNO REŠENJE

Rashladni sistem

AORUS obezbeđuje sveobuhvatno rashladno rešenje za sve ključne komponente grafičke karte. Ne samo da brinemo o GPU već i o VRAM i MOSFET komponentama, kako bismo osigurali stabilni overklok rad i duži životni vek. WINDFORCE 3x 82 mm rashladni sistem je najinovativnije rashladno rešenje koje obezbeđuje najefikasnije termalne performanse za grafičku kartu.

STIL

RGB Fusion 2.0

Sa 16,7 miliona promenljivih boja i različitim svetlosnim efektima, možete odabrati svetlosne efekte ili se sinhronizovati sa drugim AORUS uređajima.

KRUŽENJE BOJA

GARANCIJA

4 GODINE GARANCIJE

Mi želimo da iskusite najbolju uslugu ikad. Zbog toga bismo, preko naše standardne 3-godišnje garancije, želeli bismo da vam besplatno ponudimo jednu dodatnu godinu zaštite vaše grafičke karte. Možete uživati u 4-godišnjoj garanciji registracijom na sajtu 30 dana nakon kupovine.

* “Boost takt” je maksimalna frekvencija koja se može postići na GPU kada radi na poslu koji ima skokovite prelaze. Postizanje Boost takta, frekvencije i održivosti će varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na termalne uslove i varijacije u primeni i tipu poslova.
* "Game Clock" je očekivani GPU takt kada su pokrenute uobičajene gejming aplikacije, podešen na tipični TGP (Total Graphics Power). Realni radni taktovi igara mogu varirati.


* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.

PRATITE AORUS

DA ZNATE VIŠE O NAMA