WINDFORCE 3X SISTEM HLAĐENJA

WINDFORCE 3X rashladni sistem poseduje 3x 82mm ventilatora sa jedinstvenim lopaticama, ventilatore sa suprotnom rotacijom, 5 kompozitnih bakarne vruće cevi, vruću cev sa direktnim kontaktom i 3D aktivni ventilator funkcionalnost, čime se zajedno isporučuje kapacitet efektivne toplotne disipacije za visoke performanse pri niskim temperaturama.

Rotacija u suprotnom smeru

GIGABYTE "Rotacija u suprotnom smeru” je jedino rešenje koje može da reši turbulentni protok vazduha na tri ventilatora. Najveći problem sa tri ventilatora je turbulencija. Pošto se ventilatori okreću u istom smeru, smer kretanja vazduha je suprotan između ventilatora, što izaziva turbulentni protok vazduha i smanjuje efikasnost rasipanja toplote . GIGABYTE rotira srednji ventilator u suprotnom smeru, tako da je smer protoka vazduha između dva ventilatora isti, čime se smanjuje turbulencija i povećava pritisak protokva vazduha.

Rotacija u suprotnom smeru

Glatki protok vazduha

bolje rasipanje toplote

STANDARDNA ROTACIJA

Turbulentni protok vazduha

lošije rasipanje toplote

JEDINSTVENA PERAJA VENTILATORA

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D AKTIVNI VENTILATOR

3D aktivni ventilator obezbeđuje polu-pasivno hlađenje, a ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

VRUĆE CEVI SA DIREKTNIM KONTAKTOM

Oblik potpuno bakarne vruće cevi maksimizuje površinu koja je u direktnom kontaktu sa GPU-om, čime se povećava prenos toplote. Vruća cev takođe prekriva VRAM velikom metalnom pločom kako bi se osiguralo adekvatno hlađenje.

KOMPOZITNE VRUĆE CEVI

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet.

SNAŽNO NAPRAVLJENO

Ekstremna izdrživost i overklok

Grafička karta koristi bolje naponske faze kako bi omogućila MOSFET-ovima da rade na nižim temperaturama, i omogućavaju zaštitu od prekomerne temperature, kao i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, plus Ultra Durable sertifikovane prigušnice i kondenzatore, kako bi se obezbedile izuzetne performanse i duži životni vek sistema.

INDIKATORI NAPAJANJA

Pametni LED indikatori napajanja upozoravaju igrače kada bilo koje PCI-E napajanje nije normalno.

Uključeno svetlo:
Isključen naponski kabl

Isključeno svetlo:
Stabilno napajanje

Treperenje:
Nenormalno napajanje

Zaštitna metalna ploča zadnje strane

Metalna zaštitna ploča ne samo da obezbeđuje estetski oblik, već pojačava strukturu grafičke karte kako bi se obezbedila kompletna zaštita.

NVIDIA NVLink™ podrška

Podrška za NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI) tehnologiju, koja kombinuje dva identična GPU-a sa GeForce RTX™ NVLink mostićem, kako bi isporučila ultimativno iskustvou 4K ili VR gejmingu. Takođe možete podesiti svetlosne efekte na mostići preko AORUS endžina.

POTPUNO POD KONTROLOM

Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Preuzmite

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.