GIGABYTE posebno dizajniran rashladni sistem

GIGABYTE posebno dizajnirani rashladni sistem poseduje 90 mm ventilator, 3 potpuno bakarne kompozitne vruće cevi sa direktnim kontaktom sa GPU i funkcionalnost 3D aktivnog ventilatora, koja isporučuje efektivni kapacitet toplotne disipacije potreban za visoke performanse pri nižim temperaturama.

MALA VELIČINA SA MOĆNIM PERFORMANSAMA. ODJEDNOM.

Za korisnike koji prefereriaju mala kućišta i očekuju moćne performanse, GIGABYTE isporučuje novu 170 mm dugu GeForce RTX™ 2070 MINI ITX 8G V2 grafičku kartu. Ne samo da MINI ITX poseduje moćni GeForce RTX™ 2070 grafički čip, kako bi gejmerima obezbedio najbolje iskustvo u svakoj novoj igri, već je instaliran u kućištu mnogo manjh dimenzija. Nikada više nećete morati da brinete da li će grafika koju ste kupili stati u vaše kućište.

JEDINSTVENA PERAJA VENTILATORA

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D AKTIVNI VENTILATOR

3D aktivni ventilator obezbeđuje polu-pasivno hlađenje, a ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

VRUĆE CEVI SA DIREKTNIM KONTAKTOM

Oblik potpuno bakarne vruće cevi maksimizuje površinu koja je u direktnom kontaktu sa GPU-om, čime se povećava prenos toplote. Vruća cev takođe prekriva VRAM velikom metalnom pločom kako bi se osiguralo adekvatno hlađenje.

KOMPOZITNE VRUĆE CEVI

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet.

Snažno napravljeno

EKSTREMNA IZDRŽLJIVOST

Ova grafička karta koristi bolji dizajn napajanja kako bi omogućila da MOSFET radi na nižim temperaturama. Tu su i zaštita od previsoke temperature i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, kao i Ultra Durable sertifikovani prigušivači i kondenzatori, koji obezbeđuju izuzetne performanse i duži životni vek sistema.

POTPUNO POD KONTROLOM

Aktuelni softverski UI i funkcionalnost zavise od svakog modela posebno.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Download

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.