7 nm tehnologija za Radeon™ VII

Radeon™ VII razbija rekorde sa prvim 7 nm gejming GPU na svetu, spreman za budućnost i napravljen da izađe u susret zahtevima igranja sa visokim performansama.

Radeon™ VII je opremljen revolucionarnom tehnologijom

AMD Radeon™ VII grafika je opremljena sa 60 računarskih jedinica / 3840 strim procesora i pakuje neverovatnih 16 GB HBM2 memorije sa memorijskim protokom od 1 TB/sec, čime se omogućavaju moćne performanse i hiper-realistični vizuali.

Za gejmera

Radeon™ VII je spreman za budućnost i napravljen da odgovori na zahteve igaa koje zahtevaju visoke performanse, sa podrškom za DirectX® 12 i Vulkan® funkcije, kako bi se isporučilo izuzetno gejming iskustvo i ultra glatki i konzistentno visok broj frejmova u 1440p, ultra širokom odnosu stranica i 4K. Osvežite svoju omiljene e-sport igre i ostvarite HD strimovanje igara bez sputavanja, bez uticaja na performanse. Radeon™ VII GPU je osmislio svoju klasu.

Za kreatora

Radeon™ VII pakuje mega memorijske mišiće i odlične grafičke performanse, omogućavajući hiper realistične vizuale. Sa 16 GB HBM2 memorije, do 1 TB/s memorijskog protoka i 4096-bitnim memorijskim interfejsom, Radeon™ VII je savršen za memorijski intenzivne i grafički zahtevne aplikacije. Prihvatite kreiranje sadržaja-čak i u 8K rezolucijama, VR i mnogo više-koje je toliko brže i responzivnije, kao da radite sa nekim ko je vidovit.

Bez seckanja. Bez cepanja. Samo igra

Unapredite svoju igru uparivanjem AMD Radeon™ VII sa Radeon FreeSync™-sposobnim monitorom, kako biste eliminisali seckanje i cepanje, zarad tečnih i glatkih performansi. Dalje pomerite granice tehnologije monitora, sa Radeon FreeSync™ 2 HDR, koji kombinuje tečnu igru i plug-and-play HDR gejming pri malom kašnjenju, bez potrebe da sređujete svoja podešavanja.

Potpuna kontrola nad vašim igrama pod vašim prstima

Preuzmite kontrolu nad vašim igrama sa AMD Radeon™ softverom, Adrenalin 2019 Edition – intuitivno strimujte, delite i nameštajte podešavanja u realnom vremenu, kako ne biste propustili ni sekund akcije ili kompromitovali performanse u igri.

(*Kliknite na logo za više informacija)