GIGABYTE posebno dizajniran rashladni sistem

GIGABYTE posebno dizajnirani rashladni sistem poseduje 90 mm ventilator, 3 potpuno bakarne kompozitne vruće cevi sa direktnim kontaktom sa GPU i funkcionalnost 3D aktivnog ventilatora, koja isporučuje efektivni kapacitet toplotne disipacije potreban za visoke performanse pri nižim temperaturama.

MALA VELIČINA SA MOĆNIM PERFORMANSAMA. ODJEDNOM.

Za korisnike koji preferiraju kućišta malog formata i očekuju jake performanse, GIGABYTE ima rešenje sa novom 170mm dugom GeForce RTX™ 2060 MINI ITX OC grafičkom kartom. Ne samo da MINI ITX poseduje moćni GeForce RTX™ 2060 grafiku koja obezbeđuje gejmerima najbolje iskustvo u svakoj igri, već ju je i jednostavnije instalirati u kućišta malog formata. Nikada više ne morate da brinete da li će karta koju ste kupili da stane u kućište.

JEDINSTVENA PERAJA VENTILATORA

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D AKTIVNI VENTILATOR

3D aktivni ventilator obezbeđuje polu-pasivno hlađenje, a ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

VRUĆE CEVI SA DIREKTNIM KONTAKTOM SA GPU-om

Oblik potpuno bakarnih vrućih cevi maksimizuje površinu koja je u direktnom kontaktu sa GPU-om, čime se povećava prenos toplote. Vruće cevi takođe prekrivaju VRAM velikom metalnom pločom kako bi se osiguralo adekvatno hlađenje.

KOMPOZITNE VRUĆE CEVI

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet.

SNAŽNO NAPRAVLJENO

Ekstremna izdrživost i overklok

Grafička karta koristi 4+2 faze napajanja kako bi omogućili MOSFET-ovima da rade na nižim temperaturama, a zaštita od prevelike temperature i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, plus Ultra Durable sertifikovani prigušivači i kondenzatori obezbeđuju izuzetne performanse i duži život sistema.

POTPUNO POD KONTROLOM

Aktuelni softverski UI i funkcionalnost zavise od svakog modela posebno.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Download

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.