ULTIMATIVNA PC GEJMING PLATFORMA



WINDFORCE 2X rashladni sistem

WINDFORCE 2X rashladni sistem poseduje dva ventilatora od 90 mm sa jedinstvenim perajima, suprotnom rotacijom, kompozitnim bakarnim vrućim cevima, vrućim cevima sa direktnim kontaktom, i polu pasivnim 3D aktivnim ventilatorom, koji zajedno isporučuje efektivno rasipanje toplote za visoke performanse pri nižim temperaturama.

WINDFORCE 2X rashladni sistem - ventilatori

Dizajn suprotne rotacije ventilatora

Optimizujte protok vazduha ventilatorima sa suprotnom rotacijom koji smanjuju turbulenciju vazduha i efikasno disipiraju toplotu.

90 mm ventilatori sa jedinstvenim dizajnom lopatica

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D aktivni ventilator

Polu-pasivni ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

WINDFORCE 2X rashladni sistem - Vruća cev

Kompozitne vruće cevi

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet za 29%.

Direktni kontakt vruće cevi

Potpuno bakarne vruće cevi su oblikovane da maksimizuju površinu direktnog kontakta sa GPU-om.

Performanse

Overklok na klik

Sa jednostavnim klikom na AORUS engine aplikaciju, gejmeri mogu jednostavno podesiti kartu tako da ispuni njihove gejmerske zahteve bez bilo kakvog znanja overkloka, ne zamarajući se pritom sa ručnim podešavanjem.

Izdržljivost

Ultra Durable komponente

Projektovane sa prigušivačima i kondenzatorima najviše klase, ova grafička karta isporučuje izuzetne performanse i dugotrajni životni vek sistema.

Napravljena za overklok sa 3+2 faze napajanja

U poređenju sa referentnom verzijom, 3+2 faze napajanja kartice čine da MOSFET radi na nižim temperaturama i obezbedi stabilniji izlazni napon. (Referentna karta je 3+1)

Inovativna AORUS Engine aplikacija

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam dozvoljava da podesite radne taktove, napon, performanse ventilatora, i ciljeve potrošnje u realnom vremenu, a sve to prema vašim gejmerskim zahtevima. Preuzmite
(*Interfejs i funkcionalnost softvera zavise od pojedinačnih modela.)