GIGABYTE posebno dizajniran rashladni sistem

GIGABYTE posebno dizajnirani rashladni sistem poseduje 90 mm ventilator, 4 bakarne kompozitne vruće cevi sa direktnim kontaktom sa GPU i funkcionalnošću 3D aktivnog ventilatora, koji zajedno isporučuje efektivni kapacitet toplotne disipacije potreban za visoke performanse pri nižim temperaturama.

MALA VELIČINA SA MOĆNIM PERFORMANSAMA. ODJEDNOM.

Za korisnike koji više vole malo kućište i očekuju jake performanse, GIGABYTE isporučuje novu 170 mm dugačku GeForce RTX™ 2070 MINI ITX grafičku kartu. Ne samo da MINI ITX koristi moćni GeForce RTX™ 2070 grafički procesor, kako bi gejmeri dobili najbolje iskustvo u svakoj igri, ali i jednostavnije je instalirati je u manja kućišta. Nikada više nećete morati da brinete oko toga da kartica koju ste kupili neće stati u vaše kućište.

JEDINSTVENA PERAJA VENTILATORA

Protok vazduha se deli trougaonom ivicom ventilatora, i usmerava preko 3D zakrivljene šare na površini ventilatora, efikasno poboljšavajući protok vazduha.

3D AKTIVNI VENTILATOR

3D aktivni ventilator obezbeđuje polu-pasivno hlađenje, a ventilatori će ostati isključeni kada je GPU pod određenim temperaturama za gejming male potrošnje. To omogućava gejmerima da uživaju u igrama u potpunoj tišini kada sistem radi sa malim opterećenjem ili je neaktivan.

VRUĆE CEVI SA DIREKTNIM KONTAKTOM

Oblik potpuno bakarne vruće cevi maksimizuje površinu koja je u direktnom kontaktu sa GPU-om, čime se povećava prenos toplote. Vruća cev takođe prekriva VRAM velikom metalnom pločom kako bi se osiguralo adekvatno hlađenje.

KOMPOZITNE VRUĆE CEVI

Kompozitne vruće cevi kombinuju termalnu provodljivost i faznu tranziciju za efikasno upravljanje transferom toplote između dva čvrsta interfejsa, što povećava rashladni kapacitet.

SNAŽNO NAPRAVLJENO

Ekstremna izdrživost i overklok

Grafička karta koristi 6+2 faze napajanja kako bi omogućili MOSFET-ovima da rade na nižim temperaturama, a zaštita od prevelike temperature i balansiranje opterećenja za svaki MOSFET, plus Ultra Durable sertifikovani prigušivači i kondenzatori obezbeđuju izuzetne performanse i duži život sistema.

Zaštitna metalna ploča zadnje strane

Metalna zaštitna ploča ne samo da obezbeđuje estetski oblik, već pojačava strukturu grafičke karte kako bi se obezbedila kompletna zaštita.

POTPUNO POD KONTROLOM

Aktuelni softverski UI i funkcionalnost zavise od svakog modela posebno.

AORUS endžin

Najnoviji intuitivni interfejs vam omogućava da podesite brzine taktova, napona, performanse ventilatora, i ciljane potrošnje u realnom vremenu, u skladu sa vašim gejming zahtevima.

Download

* Sve slike na ovoj strani su tu samo zarad ilustracije.