7-нанометрова технология за Radeon™ VII

Radeon™ VII подобрява рекордите чрез първия в света 7-нанометров геймърски графичен чип GPU, готов за бъдещето и създаден, за да отговори на изискванията на високопроизводителните геймърски заглавия.

Radeon™ VII се доставя в пакет иновативна технология

Графиката AMD Radeon™ VII е оборудвана с 60 изчислителни ядра/ 3840 поточни процесори и снабдени с невероятните 16GB памет тип HBM2 и пропусквателна способност на паметта 1 TB/sec, давайки възможност за мощна работа и хипер реалистични изображения.

За геймъри

Radeon™ VII е подготвена за бъдещето и е създадена за посрещане на изискванията на високопроизводителните геймърски изживявания с поддръжката на функциите DirectX® 12 и Vulkan® за предоставяне на невероятни геймърски изживявания при ултраплавни и постоянно високи нива на кадрова развивка от 1440p, ултрашироколентово и 4K. Вдъхнете нов живот на любимите си игри от електронните спортове и постигнете безпрепятствено HD поточно предаване на игри при почти никакво въздействие върху производителността. Графичният процесор Radeon™ VII създава свой собствен клас.

За творци

Radeon™ VII съчетава памет с „огромни мускули“ с отлична графична работа, позволяващи хипер реалистични визуализации. С 16GB памет тип HBM2, до 1 TB/секунда пропускателна способност на паметта и 4096-битов интерфейс за памет, Radeon™ VII е идеална за приложения с интензивна използване на паметта и на графиката. Възползвайте се от създаването на съдържание - дори с резолюция 8K, виртуална реалност и много повече, като всичко това става толкова бързо и отзивчиво, че на практика е ясновидско.

Без заеквания. Без накъсвания. Само игра

Подобрете вашето геймърско изживяване, като съчетаете чипа AMD Radeon™ VII с монитор, поддържащ Radeon FreeSync™, за да премахнете заекванията и накъсванията за плавна и гладка работа. Надхвърлете границите на мониторната технология с помощта на Radeon FreeSync™ 2 HDR, съчетавайки плавната игра и Plug&play HDR игра с малка латентност, без да пипате вашите настройки.

Цялостен контрол на вашата игра на върха на вашите пръсти

Поемете контрола над вашата игра с AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition – интуитивно предавате, споделяте и настройвате графичните настройки в реално време, без да пропускате секунда от действието или да компрометирате производителността по време на игра.

(*Кликнете върху логото за повече информация)