НАЙ-МОЩНАТА PC ГЕЙМЪРСКА ПЛАТФОРМА



Охладителна система WINDFORCE 2X

Охладителната система WINDFORCE 2X разполага с два уникални 90-милиметрови блейд вентилатори, изцяло медна композитна топплоотводна тръба, технология на топлоотвода с директен допир и полупасивен 3D активен вентилатор, като заедно всички те осигуряват ефективен капацитет за разсейване на топлината за по-висока производителност при по-ниски температури.

Охладителна система WINDFORCE 2X - Вентилатори

Периодична смяна на въртене на вентилаторите

Оптимизиран въздушен поток чрез алтернативно въртящи се вентилатори, като по този начин се намалява въздушната турбулентност и ефективно се разсейва топлината.

90 мм вентилатор с уникален блейд дизайн

Въздушният поток се разделя от триъгълните перки на вентилатора и се насочва плавно през изкривената като 3D лента повърхност на вентилатора, която ефективно подобрява въздушния поток.

3D активен вентилатор

Полупасивните вентилатори ще останат изключени, когато чипът GPU работи под определено ниво на натоварване или температурен праг за игри, изискващи по-малко енергия. Това позволява на геймърите да се наслаждават на своята игра при пълна тишина, когато системата не е натоварена или е в режим на изчакване.

Охлаждаща система WINDFORCE 2X - топлоотвод

Композитни топлоотводи

Композитните топлоотводи съчетават топлинна проводимост с фазов преход за ефективно управление на преноса на топлина между два твърди интерфейса, което увеличава с 29% охладителния капацитет.

Топлоотвод с директен допир

Медната тополоотводна тръба има такава форма, че да има максимална контактна повърхност с GPU чипа.

Производителност

Овърклок с един клик

Чрез обикновено кликване върху AORUS engine, геймърите могат лесно да настроят картата така, че тя да посрещне техните разнообразни геймърски изисквания без да имат никакви познания за овърклокване, като си спестяват трудното ръчно настройване.

Издръжливост

Ултра издръжливи компоненти

Изработена с бобини и кондензатори от най-висок клас, тази графична карта предоставя изключителна производителност и дълготраен живот на системата.

Създадена за овърклокване с 3+2 захранващи фази

В сравение с версия на създателите си, картата с 3+2 захранващи фази дават възможност на транзисторите MOSFET да работят при по-ниски температури и да предоставят по-стабилно захранващо напрежение. (Референтната карта е 3+1)

Интуитивен инструмент AORUS Engine

AORUS Engine

Върховият интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовите честоти, напрежението, работата на вентилатора и захранването в реално време според изискванията на вашата игра. Изтегляне
(*Интерфейсът и функционалността на софтуера зависят от модела.)