НАЙ-МОЩНАТА PC ГЕЙМЪРСКА ПЛАТФОРМА

Охладителна система WINDFORCE 3X

Охладителната система WINDFORCE 3X предоставя 3 изцяло медни композитни топлоотводи, специална архитектура на перките, уникален блейд дизайн на вентилатора, като заедно те осигуряват ефективно разсейване на топлината за по-голяма производителност при по-ниски температури.

Охладителна система WINDFORCE 3X - вентилатори

Уникален блейд дизайн на вентилатора

Въздушният поток се разделя от триъгълните перки на вентилатора и се насочва плавно през изкривената като 3D лента повърхност на вентилатора, като по този начин ефективно се увеличава въздушният поток с 23% в сравнение с традиционните вентилатори.

3D активен вентилатор

Полупасивните вентилатори ще останат изключени, когато графичният чип GPU е под определено ниво на натоварване или на температурата за игри, изискващи по-малко енергия.

Охладителна система WINDFORCE 3X - топлоотводи

Композитни топлоотводи

Композитните топлоотводи съчетават топлинна проводимост с фазов преход за ефективно управление на преноса на топлина между два твърди интерфейса, което увеличава с 29% охладителния капацитет.

Топлоотвод с директен допир

Изцяло медните топлоотводни тръби имат такава форма, че да се постигне максимална контактна повърхност с графичния чип GPU.

Външен вид

Производителност

Супер овърклокване с едно кликване

Чрез обикновено кликване върху AORUS engine, геймърите могат лесно да настроят картата така, че тя да посрещне техните разнообразни геймърски изисквания без да имат никакви познания за овърклокване, като си спестяват трудното ръчно настройване.

Издръжливост

Смарт LED индикатори за захранване

Получавате предупреждение, когато напрежението на PCI-E е нестабилно с помощта на смарт LED индикатор за захранването.

Ултраиздръжливи материали

Изработена с бобини и кондензатори от най-висок клас, тази графична карта предоставя изключителна производителност и дълготраен живот на системата.

Създадена за овърклокване с 6+1 захранващи фази

В сравнение с референтния дизайн схемата със захранващи фази 6+1 на картата позволява на транзисторите MOSFET да работят при по-ниски температури и да предоставят по-стабилно изходни напрежение. (*Референтна карта 3+1)

Интуитивен инструмент

AORUS Engine

Върховият интуитивен интерфейс ви дава възможност да настроите тактовите честоти, напрежението, работата на вентилатора и захранването в реално време според изискванията на вашата игра. Изтегляне
(*Интерфейсът и функционалността на софтуера зависят от модела.)